Seksi jutut posliini vai puska

seksi jutut posliini vai puska

Tuskin sillä karvoituksella on hirveästi väliä, jos toinen rakastaa sinua. Ja mielestäni halut on silloin pieniä, jos karvoitus on turn-off. Niiden karvojen suuhun joutumistakaan on turha liioitella, itse tykkään tosi paljon nuolla, mutta kohtalaisen harvoin niitä karvoja on ollut suussa. Ja jos on, niin nappaan huomaamattomasti pois ja jatkan hommia.

Jos halut kaatuu muutamaan karvaan suussa, on jo jossakin vikaa. Mukava olisi kuitenkin, jos ne karvat pysyisivät siellä uimapuvun sisällä, eivätkä tursottaisi esiin lahkeista. Siistiminen onnistuu myös helposti ihoa höyläämättä. Mä en taas voi sille mitään että mua ällöttää karvat, enkä yksikertaisesti pysty toista nuolemaan jos sillä on karvat ajamatta, en ees vaikka se olis leikattu ja ajettu "siistiksi. Pienen pienen viivan häppärin päällä siedän, kun enhän mä sitä nuole.

Talvella annan "lomaa" alapäälle jonkun aikaa, silloin pidän muutenkin ainakin kuukauden tai kaks selibaattia. Uimahallissa käyn silloin tällöin, ennen useinkin, enkä milloinkaan ole huomannut tuijotuksia. En ymmärrä kuka siellä toisten alapäitä kyylää? Ite vaikka tykkään naisista, niin ei vois vähempää kiinnostaa uimahallissa toisten naisten alakerrat eikä rinnat.

Uimassa ja saunomassa mä siellä käyn. Tyttöystävää pyydän ajamaan kaikki pois, saa jättää sen "viivan". Jos ei aja, niin turha haaveilla suuseksistä. JA kestämään joka talvi pari kuukautta selibaattia ihan tarkoituksella?? Ei ole pakko, mutta koska hän haluaa suuseksiä niin silloin on syytä pitää alapääkin priimakunnossa. Jos en muuten pysty, niin en pysty!!! JA hänelle sopii myös kuukauden parin tauko, siinä mitään kestämistä.

Kokeileppa ehh sinäkin joskus, niin huomaat hyvät puolet siinäkin asiassa. Ei posliini eikä puska vaan siistitty. Kaikki tykkää eri asioista, joten jokaisen mieltymykset ovat okei.

Pidän itseni posliinina, raikkaampi ja mukavampi olla. Olen myös sitä tyyppiä, joka tykkää, että kumppanikin on täysin sileä. Mutta jos sattuisin suhteeseen ihmisen kanssa, joka syystä tai toisesta ei olisi posliini, niin ei siinä nyt eroa tulisi. Saattaisin ottaa asian esille ja kysyä, sekä kertoa oman mieltymykseni. Trimmaamaton pusikko ei kuitenkaan mene mun siivilästä lävitse, siisti ja lyhyeksi leikattu on jo kelvollinen.

Tosin en kyllä itse antaisi omien karvojen kasvaa edes kumppanin pyynnöstä, koska ajatus ei tunnu itsestä mukavalta. Kumma, kun joillekin karvattomat genitaalit on aina jokin ihmeellinen lapsivertaus. En usko, että kovin moni, joka pitää alapäänsä karvattomana on miettinyt näyttävänsä lapselta - eipä ole käynyt omassa mielessä.

Tykkään vain siitä, kun on iho sileä ja olo on ilmava. Kyllä se niin on että joka karvojaan ajelee oli se sitten haaroista tai kainaloista niin lapselta mokoma näyttää ja se on säälittävää jos mikä. Jos kainalokarvoihin jää hiki haisemaan nii eikö tuonne alakertaan jää sit muut mehut haisemaan esimerkiksi menkkojen aikana. Mun mielestä mehut jää haisemaan ilman menkkojakin ja varskin hikoiltaessa esim. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. No onneksi sanomunsanoneen tuntuu tietävän.

Eipähän tarvitse ajatella itse Minä mokoma olen siis jalkovälini kanssa säälittävä ja varmaan moni muukin, hyi meitä , mutta olenpahan ainakin tyytyväinen. Sitä voisi luulla, että oma hyvinvointi omassa kehossaan on tärkeää - mutta taisin olla väärässä. Taidanpa ruveta jopa lannottamaan näitä karvankasvualueita, jotta tulis kunnon pöheiköt, olisin ainakin tosi aikuinen.

Mitä karvaisempi, sen kypsempi! Ihme tappelua siitä onko posliini vai karvat parempi. Kukin kantakoot housuissaan millaista puskaa tahansa, kunhan itse tuntee itsevarmuutta olemuksensa kanssa.

Ja rakkaus on rakkautta, karvoja tai ei. Eikä kenenkään pitäisi mielestäni "joutua" sheivaamaan vain toisen pyynnöstä, asia erikseen jos haluaa ja toteaakin sen hyväksi ratkaisuksi.

Itse pidän sellaisen puskan, että tuntuu itse mukavalta. Ja voihan siitä aina keskustella kumppanin kanssa, mutta ennen kuin sen kumppanin saa niin mielestäni ihan turhaa haaskata aikaa oman alapään karvoituksensa miettiemiseen. Kunhan itse tuntuu hyvältä, voi sitä sitten sheivata jos siltä tuntuu.

Ei ennen vanhaankaan sheivattu mitään karvoja! Sitä voi kukin miettiä seuraavalla kerralla kun jollain niitä on. Ja onhan joka paikassa karvat jotain tarkoitusta varten, ei meillä niitä muuten kasvaisi. Ihan yhtä luonnollinen asia kuin syöminenkin. Oikeasti, miten teidän alapää kestää posliinia? Mun iho ei kestä sitä vaihetta, kun sänki alkaa kasvaa. Siksi pidän siistittynä, en posliinina pari kertaa kokeilin, mutta oli sellaista kärsimystä sen sängen ja kutinan kanssa, että huh huh Joo, ei iho tykkää: Eikä kukaan voi tykätä mun sängestä, joka on niin vahvaa, että pistelee jopa pikkarikankaan läpi: Ja se sänki tulee hetkessä!

Joten ollakseen posliini, joutuis kai hinkkaa ihon pois tai sit kärsii pistelevästä, kovasta sängestä. Todennäköisesti karvasena olemme puhtaampia bakteerikannan näkökulmasta, vaikka uskomuksena olisi, että karvoissa muhii ne pöpöt, liat etc. Esim sairaalassa ennen leikkausta ajetaan karvat leikkausalueelta aina mahdollisimman liki leikkausajankohtaa, koska sheivaamisen jälkeen yleisesti alueelle tulee pian tulehdus, joka on siis terveysriski.. Todennäköisesti evoluutio ois jo karsinut karvat, jos niihin sisältyis kaikki nuo likaisuususkomukset.

Miksei hiuksiin liity samaa uskomusta?? Voi helvatti, kumpi on säälittävämpää, tämä keskustelu vai se, että luen sitä Kyllä on naisilla pienet ongelmat ;. Heei, vihdoinkin joku samasta ongelmasta kärsivä kuin minä: D Se on ihan sama, millä poistan karvat, koska juuri tuota sängen kasvamista iho ei kestä. Punasia näppylöitä ja sisään kasvaneita karvoja joka puolella. Miten ihmeessä sä sitä suuseksiä oikein harrastat jos niitä karvoja niin monta kertaa on suuhun tullut, että laatat on meinannu lentää?

Tyttis kosmetologina tietää karvanpoisto keinot hyvin. Mielestäni karvoitus on hyvin merkityksetöntä, myös suuseksissä. Seksiä harrastetaan ihmisen kanssa, ei sukupuolielinten, toki fettarit erikseen.. Kyllä minä ainakin harrastan seksiä sukupuolielimen kanssa. Jos täällä on joku joka ei, kertokaa ihmeessä miten te sen sitten teette??? Jos ei lasketa mukaan puhelinseksiä, camseksiä Eli lakana sen ihmisen päälle ja siihen sukupuolielimen kohdalle lakanaan reikä, että pääsee harrastamaan seksiä vain ja ainoastaan sen sukupuolielimen kanssa.

Minä haluan tuntea sen koko ihmisen olemuksen, en vain hänen sukupuolielintään. Anna yksi yö tai Mun mielestä muuten yhden yön jutut tuntemattoman kanssa on vähän niinku "seksiä pelkän sukupuolielimen kanssa" tai että "vois olla ihmisen päällä lakana". On myös niitä ihmisiä, jotka eivät niitä yhden illan juttuja harrasta tai ei halua harrastaa. Lomalla Suomea kierrettiin reilun viikon ajan.

Hotellien ja kylpylöiden saunatiloissa ei todellakaan oltu ainoat poslarit tyttiksen kanssa. On nyt melko yleistä jopa lapsiperheiden äitien keskuudessa sheivata tai sokeroida karvat pois. Ei ollut vielä luvulla , niin se muoti ja ajatus muuttuu. Itse koemme karvattomuuden hygienisemmäksi.

Hyi helvetti, oletteko imbesillejä? Voi jumpe mitä orankutangelja täällon. Kirjotelkaa vaan runkkareille matskua kun se tuo tyydytystä teille. Miksette saman tien hyppää jonkun äijän sänkyyn runkattavaksi? Ei tarvi enää kirjoitellakaan, voitte läähättää yhdessä ja puhua pileistä ja pilluista.

Ihan vaan vaikka sulle ja runkkareille tiedoksi, että tänään lähti kaik pois. Huomenna se on pieni yllätys ja lahja ihanalle kultamussukalleni Paketoin 'lahjan' seksikkäillä alusvaatteilla ja kultamussukkan pitää avata 'lahja' ilman käsiä. Täytyy kehuskella, että on aikas nätti alapää mulla. En tiennytkään että se on noin kaunis! Olo on myös raikas ja ilmava. Jos vielä tulee helteet, aion mennä ilman pikkareita mekossa 'kylille'.

Jos naiseni innostuu, ehkä julkiselle paikalle salapuuhiin. Äkkiä kauniit kelit tänne! Toivottavasti tyttöystäväsi tykkää kalkkunastasi: Itse en kyllä tykkää, jos nainen näyttää pikkutytöltä. Saa olla karvat, jos haluaa. On maailmassa tärkeämpiäkin asioita. Jos suhde kaatuu karvoihin, niin tuskin se olisi muutenkaan kestänyt. Minulla on alapää ihan sellainen kuin on. Siinäkin touhussa olen laiskempi, jos ei tarvitse mennä uimahalliin tms. En seurustele, joten saan pitää itseni ihan sellaisena kuin haluan.

Opiskeluaikana jo kosmetologikoulussa opin karvojen poistotekniikat jolla hyvä lopputulos. Joten sieltä asti olen ollut posliini. Haluan myös kumppanin olevan ainakin "vähäkarvainen"! Siitä tietää naisen pitävän huolta terveydestään, kun antaa karvojen olla ja tehdä tehtäväänsä: Puolustaen herkkää aluetta pöpöiltä.

Sen takia sitä karvaa siellä on. Tietysti jos haluaa, voi siistiä ympäristöä mutta itse herkemmältä kohdalta Jotkut osaavat varmasti rakastella myös ilman alapään suuseksiä, jos yököttää karvaisuus. Mä tykkään paljon jos naisella on karvoitus tallessa. Ei karvat haittaa, mutta ihanaa harvinaista herkkua kun oma kumppani on ajanut itsensä täysin posliiniksi. Mukava satunnainen piriste makuuhuoneeseen: Välillä taas ajelen itsekin, ja haluan säilyttää oikeuden myös siihen. Karvattomuus yhdistyy mielessäni enemmän alaikäisyyteen kuin seksikkyyteen.

Vaikka paljas malli ei miellytä Mariusta, kumppanin karvat eivät ole hänelle este suuntaan eikä toiseen. Hän ei voisi esimerkiksi kuvitellakaan kieltäytyvänsä suuseksistä alakerran tyylin takia.

Jos olette jo siinä pisteessä, karvat eivät ole syy kieltäytyä. Tommi sanoo karvojen määrän ja mallin vaikuttavan seksiin suuresti. Kun välissä ei ole viidakkoa, suuseksi sujuu sutjakammin. Mieluiten Tommi kohtaisikin lyhyitä, siistiksi ajeltuja häpykarvoja. Posliini on esteettömyydessään mukava, mutta saa miinusta nopeasti ilmestyvästä ja kirvelevästä sängestä. Eri malleilla on puolensa, mutta yksi ei Tommille kelpaa:. Jos naisella on liian iso puska, kieltäydyn suuseksistä.

Se ei yksinkertaisesti ole miellyttävää. Henkilökohtaisesti pidän pienesti siistityistä paikoista, riippuen tietenkin millainen se luonnollinen karvoitus on kenelläkin. Jos on todella suuri ja tiheä pöheikkö, on se ehkä hieman haittana, muttei kuitenkaan läpipääsemätön este, sillä karvat voi käsin siirtää sivuun. Toisilla taas on luonnostaankin pienempi karvoitus. Täysin posliini on jotenkin liian.. Itselläni pidän luonnontilaisesta karvaotuksesta tuolla alhaalla, se on oikein mukavan tuntuinen, ainakin itselle.

Suhteessa ollessani kuitenkin trimmailen hieman pituutta ja vähän siistin reunoja, ei kuitenkaan näytä ihan luolanaiselta. Kerran olen nuorena ajellut kaiken pois ja voi apua sitä kutinan tuskaa!! Sänki pisteli niin, etten voinut olla mitenkään päin, oli vain pakko odotella karvojen takaisin kasvua. Vilukin tulee, tuntui siltä, että haaravälissä tuulee. Pakkeja ei ole tullut enkä ole niitä antanut karvojen takia. Asia on mielestäni sen verran henkilökohtainen, että se on jokaisen oma asia miten trimmailee, jos trimmailee.

Seksiä ajatellen kivointa on löytää hyvin siistitty tai tai täysin posliinia pöksyistä. Täysin luonnollinen olotila ei itsellä tule kuulookaan, se tuntuisi jotenkin epäkäytännölliseltä sekä tunkkaiselta.

Sheivaan siis sekä itseni että seksikumppania ajatellen. Pitkälti se on kyse siitä, mihin tottuu. Toki sheivaamisessa on vaivaa, joten parasta on tehdä sitä itsensä tähden, kuin vain muita miellyttääkseen. Jos joku ei kestä, ei hän hyväksy toista kokonaan sellaisenaankaan. Ainahan asioista voi keskustella ja jokainen kokeilla jotain uutta.

Pääkuvan video Päästökohu sai mielenosoittajan liikkeelle keväällä Saksassa viranomaiset ovat pidättäneet Audin petite sinkut turku toimitusjohtajan Rupert Stadlerin osallisuudesta. Siinäkin touhussa olen laiskempi, jos ei tarvitse mennä uimahalliin tms. No, kuitenkin kumppanissa ne karvat ei ole kuitenkaan tärkeintä, eli loppujen lopuksi hyväksyisin sen kuitenkin minkälainen hän on ja minkälaisena haluaa pitää karvoituksensa. Ikuisuuskysymyksestä vääntäminen plumpsahtelee sen verran näyttävästi esiin milloin missäkin, että Lily päätti kysyä,  kuinka paljon karvakintaan muoto todella kiinnostaa peittosi alle hyppäävää. Jos miehelle ei karvainen pillu kelpaa, jätä ja hae kunnon mies. D Kysyin sen vuoksi, että allekirjoittanut ei voi pitää posliinia herkän ja helposti ärtyvän ihon vuoksi ei kestä ollenkaan epilointia, höyläystä, MITÄÄNmikä hieman harmittaa.

Seksi jutut posliini vai puska

Seksi jutut posliini vai puska Siksi pidän siistittynä, en posliinina pari kertaa kokeilin, mutta oli sellaista kärsimystä sen sängen ja kutinan kanssa, että huh huh Ite vaikka tykkään naisista, niin ei vois vähempää kiinnostaa uimahallissa toisten naisten alakerrat eikä rinnat. Kaikki ovat sanoneet, että he eivät missään nimessä voi suositella kaikkien alapään karvojen poistamista laserilla. Oletko joskus saanut sängyssä pakit karvojen takia tai antanut ne itse? Normaalisti Galaxy-puhelimissa voi tietylle. Seksiä ajatellen kivointa on löytää hyvin siistitty tai tai täysin posliinia pöksyistä.

LASKETTELUSUKSET TESTI SPERMAINEN VITTU

: Seksi jutut posliini vai puska

TREFFIT HAKU OUTCALL ESCORTS Movemberilla on useita somesivujajoita päivitetään tänäkin päivänä. Haluaisin vain löytää jonkun ketä pitää kädestä ja rakastaa, miksi se on niin vaikeaa? Ehkä mielummin kannatan silti karvatonta, mutta ei karvatkaan mikään turn-off ole. Voi jumpe mitä orankutangelja täällon. Mutta mulla on sulle uutisia.
Seksi jutut posliini vai puska Tiukka vittu asian massage porn
Riikka warras ilmaiset seksileffat 881